Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

A început sesiunea de înscriere a instalatorilor în Programul fotovoltaice

În perioada 15 noiembrie – 16 decembrie 2021, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) organizează sesiune de înscriere pentru validarea instalatorilor în cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională.

Scopul programului îl reprezintă creşterea eficienţei energetice, îmbunătăţirea calităţii aerului şi reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică necesară consumului propriu şi livrarea surplusului în sistemul energetic naţional. Înscrierea persoanelor fizice în cadrul programului se va realiza prin intermediul instalatorilor. După aprobarea ghidului de finanțare pentru anul acesta, vom anunța data de la care persoanele fizice se vor putea prezenta la instalatori în vederea înscrierii în program”, a declarat președintele AFM, Lóránd-Árpád Fulop.

Criteriile de eligibilitate pentru validarea instalatorului, conţinutul dosarului de validare și alte informații privind depunerea dosarului de validare se regăsesc în Ghidul de finanțare aprobat prin Ordinul nr. 1287/2018, cu modificările și completările ulterioare, disponibil pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea Programe de finanțare – Sisteme fotovoltaice.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Telegondola din Borșa s-a pus în mișcare

Articolul următor

ING Tech România își pregătește intrarea pe piața IT din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share