Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Oradea se pregătește de Sărbători

De luni, 15 noimebrie 2021, la Oradea a început montarea iluminatului festiv care va fi realizat, anul acesta, doar în zona centrală, respectiv în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, str. Libertății, str. Iosif Vulcan și str. Republicii. Decorațiunile sunt asigurate de MK Illumination, iar montajul de către ADLO care se ocupă și de iluminatul public. Bugetul alocat în 2021 pentru iluminatul festiv este de 553.300 de lei plus TVA.

După preluarea serviciului de iluminat public al municipiului Oradea, traversând o perioada marcată de schimbări generate de pandemia de coronavirus, ADLO încearcă să aducă puțină bucurie in inimile orădenilor prin intermediul decoratiunilor festive’’, a transmis directorul executiv al ADLO, Alina Silaghi.

Oradea va fi împodobită cu figurine 3D, leduri albe calde, bannere luminoase, țurțuri și perdele de lumini, precum și un brad de 15 metri decorat cu globuri și fundă roșie. În zonele menționate se vor regăsi și decorațiuni sub formă de reni, spiriduși, urși, soldăței, conuri și chiar un Moș Crăciun.

Luminițele vor fi aprinse pe 3 decembrie, iar iluminatul de sărbători va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Reamintim că anul acesta, în Oradea va avea loc și Târgul de Crăciun. Acesta va fi organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, în perioada 3 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dent Estet, parte din grupul MedLife, intră pe piața stomatologică din Oradea

Articolul următor

Weinfest Mediaș 2021. Vinul, vedetă la Castel

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share