Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dent Estet, parte din grupul MedLife, intră pe piața stomatologică din Oradea

Grupul Dent Estet, liderul consacrat pe piața serviciilor de medicină dentară din România, parte a Sistemului Medical MedLife, anunță semnarea contractului de achiziție a pachetului de 60% din acțiunile clinicii Oradent by Dr. Costea, din Oradea, lider local conform cifrei de afaceri pe anul 2020.

Este a treia achiziție a grupului Dent Estet în numai un an, după clinicile Krondent (Brașov) și Stomestet (Cluj-Napoca). Dent Estet ajunge, astfel, la un portofoliu de 14 clinici în 7 orașe importante din țară: București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca și Oradea.

Fondată de dr. Cosmin Costea, medic stomatolog cu competență în implantologie, specialist protetică dentară și rezident chirurgie dento-alveolară, Clinica Oradent by dr. Costea este liderul pieței de stomatologie din județul Bihor, cu o cifră de afaceri de 3,1 milioane RON în 2020.

Respectul pentru pacient, profesionalismul și pasiunea pentru stomatologia modernă sunt valori pe care le-am regăsit la clinica Oradent by Dr. Costea, astfel că privim cu entuziasm spre viitor și ne propunem ca împreună să dezvoltăm, la Oradea, un Centru de excelență în implantologie. Suntem bucuroși că modelul nostru de business, deja recunoscut, atrage interesul tot mai multor clinici de prestigiu din țară. Parteneriatul cu Oradent by Dr. Costea reprezintă încă o dovadă a recunoașterii valorii echipei noastre medicale pe plan profesional, a implicării managementului Dent Estet în formarea de medici tineri, supraspecializați, și a investițiilor realizate în digitalizare, toate acestea fiind în beneficiul pacienților noștri.”, a declarat dr. Oana Taban, CEO & Fondator Dent Estet.

Oradea joacă un rol important în strategia de dezvoltare a Grupului MedLife și ne bucurăm că, prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al clinicii Oradent by Dr. Costea, ne respectăm angajamentul asumat împreună cu Dent Estet, în urmă cu 5 ani, de a extinde serviciile stomatologice de excelență în beneficiul românilor din toate regiunile țării”, declară Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife Group

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sistemul național de facturare electronică este funcțional, în relația firmelor cu statul

Articolul următor

Oradea se pregătește de Sărbători

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share