Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Profesiile juridice din Transilvania intră în era digitală

Experții în tehnologie propun soluții pentru adaptarea profesiilor juridice la noua realitate digitală | Foto: Legal Accelerators

Decani și prodecani de la principalele facultăți de drept din Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara sunt așteptați la dezbaterile Legal Accelerators, unde 50 de experți de top din lume vin cu soluții pentru adaptarea profesiilor juridice la era digitală.

500 de specialiști în drept, informaticieni și antreprenori vor participa virtual la conferința și expoziția despre inovare și digitalizare. „Domeniul juridic are un potențial extraordinar de creștere și dezvoltare cu ajutorul tehnologiei, dacă știm ce să facem și cum să o folosim”, afirmă avocatul Mihai Cărăbaș, fondatorul proiectului.

Principalele teme ale evenimentului din 24-26 noiembrie se referă la tehnologia în domeniul juridic, inovații în domeniul legal, viitorul profesiilor juridice, securitatea informatică și protecția datelor, marketing juridic, digitalizarea sectorului public. Una dintre zile va fi dedicată antreprenoriatului, cu  conferințe, ateliere, seminarii și expoziții pe aceste teme.

În cadrul unei secțiuni dedicat educației juridice, evenimentul va reuni decani și prodecani de la principalele facultăți de drept din țară. Reprezentanții unităților de învățământ superior vor discuta despre viitorul educației juridice și despre cum vor trebui să se adapteze facultățile de profil și profesiile juridice ale viitorului la era digitală.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Baia Sprie vrea coridoare urbane spre Baia Mare

Articolul următor

Centrul Integrat de Transplant costă 1 miliard de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share