Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Autostrada Sibiu-Pitești: A fost semnat contractul pentru secțiunea 4 Tigveni – Curtea de Argeș

Ofertantul desemnat câștigător pentru secțiunea 4 a autostrăzii Sibiu-Pitești este PORR CONSTRUCT, iar contractul a putut fi semnat după ce Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor – CNSC a respins contestația formulată de către un ofertant cu privire la Raportul procedurii de atribuire.

Anunțul a fost făcut de secretarul de stat al Ministerului Transporturilor, Ionel Scrioșteanu. Traseul autostrăzii Sibiu-Pitești pe Secțiunea 4, Tigveni – Curtea de Argeș, are o lungime de circa 10 km și este format din 2 tronsoane. În total, pe Secțiunea 4 vor fi 13 lucrări de artă, dintre care 12 poduri, pasaje și viaducte, cel mai lung viaduct fiind de 630 de metri. Cea mai dificilă lucrare va fi tunelul de la Momaia, cu o lungime de 1,3 km.

Valoarea contractului este de 1,6 miliarde de lei fără TVA, iar durata este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 luni perioada de execuție a lucrărilor.

Porr Construct lucrează în prezent la secțiunea 1 a autostrăzii Sibiu-Boița

Autostrada Sibiu – Pitești va avea o lungime de 122 de km, este împărțită în 5 secțiuni, va lega Centrul și Vestul României de rețeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Pan-European.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Cum trebuie declarate veniturile din criptomonede?

Articolul următor

Cel mai spectaculos drum din Timiș, Transluncani, mai prietenos și mai atractiv pentru turiști

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share