Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nord Conforest, la final cu proiectul “Ghibu”

Constructorii clujeni au prezentat imagini de dinaintea și de după modernizarea clădirii | Foto: NCC

Societatea de construcții Nord Conforest Cluj (NCC) a prezentat stadiul proiectului de modernizare și de creșterea eficienței energetice a clădirii Liceului Onisifor Ghibu.

Investiția de 6 milioane de euro se află la faza finală. Un nou corp de clădire – cu 33 de săli de clasă și nouă laboratoare plus o sală de sport extinsă și modernizată intră în faza de recepție a lucrărilor. Resursele financiare provin din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Lucrările au vizat redistribuirea de funcțiuni în imobilul existent, extinderea cu un corp nou, înlocuirea finisajelor și instalațiilor, sisteme de climatizare și de management energetic integrat, extinderea anexelor sălii de sport. Au fost instalate surse de energie regenerabilă: panouri fotovoltaice pentru producere de energie electrică și panouri solare pentru producere de apa caldă menajeră.

NCC este o societate cu capital privat a cărei activitate constă în execuția de lucrări de construcții atât în zona Transilvaniei, cât și în România. Compania dispune de o stație de betoane în Cluj-Napoca, de o stație de asfalt și emulsie bituminoasă în comuna clujeană Bonțida, și este dotată cu utilaje de construcții, automacarale, instalații de forat și mijloace de transport.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fabrica Micro Simex, demolată pentru Lidl

Articolul următor

Fermierii bihoreni pe locul doi pe țară la cereri unice de plată în avans pentru 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share