Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Porsche Engineering extinde la începutul anului 2022 activitatea biroului său din Timșoara

Porsche Engineering, divizia de inginerie a producătorului german de automobile, va demara activitatea unui nou centru de specialitate la Timișoara, la începutul anului viitor. Anunțată în vară, intenția noului centru s-a concretizat în închirierea a peste 2000 de metri pătrați de birouri în cadrul clădirii UBC 0 din cadrul Iulius Town Timișoara.

Noua echipă va asigura dezvoltarea proiectelor în domeniul auto în conformitate cu noile tendințe. Momentan, inginerii Porsche își desfășoară activitatea într-un spațiu temporar din UBC 3.

Porsche Engineering România dezvoltă software pentru e-mobilitate, conducere automată și inteligență artificială. Aceasta își va deschide, începând cu al doilea trimestru din 2022, un birou în UBC 0 din Iulius Town, astfel încât capacitatea companiei de a furniza servicii de inginerie de talie mondială se va extinde.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilități pe care le oferă, care îi ajută pe angajații noștri să consolideze echilibrul între viața profesională și cea personală. În același timp, clădirea se află într-o poziție cu adevărat excelentă, iar etajul nostru va avea o priveliște similară cu cea din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, Director General Porsche Engineering România.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajați vor lucra în noul birou din UBC 0, care se va întinde pe o suprafață de 2.100 mp, iar pe termen mediu există planuri de extindere la o echipă de 200 de angajați, specializați în domeniul dezvoltării și testării de software.

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat în componenta office a destinației mixte Iulius Town Timișoara, care include o varietate de facilități. Servicii medicale, o gamă largă de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse opțiuni pentru pauza de prânz și un parc se numără printre dotările menite să îmbunătățească echilibrul vieții angajaților.

Porsche Engineering România este o subsidiară deținută în totalitate de Porsche Engineering Group GmbH și este complet integrată în rețeaua globală Porsche Engineering, care are 1.500 de angajați pe tot globul, în Germania, Republica Cehă, România, Italia și China.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cât costă abonamentele la marile festivaluri ale României

Articolul următor

Dezbaterea planurilor de dezvoltări imobiliare sau industriale din Timișoara se va face în ședințe publice

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share