Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cât costă abonamentele la marile festivaluri ale României

Festivalul de la Cluj a fost singurul dintre cele mari din Europa care a avut loc în acest an | Foto: Untold

Prețul inițial unui abonament la festivalul Untold, de la Cluj-Napoca, a fost fixat de organizatori la 129 de euro, iar cel la Neversea, din Constanța, la 104 euro.

Aceștia au anunțat datele de desfășurare prevăzute pentru cele două mari festivaluri. Untold se va derula anul viitor între 4 și 7 august, iar abonamentele, care vor fi puse în vânzare din 18 noiembrie, vor costa între 129 și 340 de euro, plus taxe, ultimul preț fiind pentru cele VIP.

Anul trecut, Untold a fost singurul mare festival de muzică din Uniunea Europeană care a avut loc și a adus în România artiști precum David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies, Steve Aoki, fiind consemnați 265.000 de participanți, din 100 de țări.

Festivalul de la malul mării a fost programat de grupul Untold în perioada 7-10 iulie, prima serie de abonamente costând între 104 euro acces general și 260 de euro acces VIP, plus taxe. În 2021 acesta nu s-a ținut, organizatorii motivând timpul scurt în care acesta trebuia perfectat, din cauza pandemiei.

Grupul de evenimente din Cluj a semnat anul acesta cu municipalitatea brașoveană, prin compania Untold Universe, un protocol pentru organizarea unei suite de festivaluri Masiff, cu ediții de iarnă și de vară.

Obiectivul este de a crea un nou concept de divertisment pentru Poiana Brașov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinație montană pentru tineri din Europa. Primul festival va avea loc în perioada februarie – martie 2022, pe parcursul a 4-7 zile, îmbinând schiul cu muzica electronică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centura Oșorhei, circa 160 milioane de lei

Articolul următor

Porsche Engineering extinde la începutul anului 2022 activitatea biroului său din Timșoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share