Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Rețea de gaz pentru comuna Tinca

Locuitorii comunei Tinca vor avea gaz. Consiliul Județean Bihor a aprobat luni, 15 noiembrie, în ședința extraordinară, încheierea unui contract de asociere cu primăria comunei Tinca în scopul realizării în comun a obiectivului de investiții: „Înființare rețea de distribuție gaze naturale și stație de reglare-măsurare-predare”.

Potrivit contractului de asociere, Consiliul Județean Bihor alocă suma de 1 milion de lei, monitorizează implementarea contractului de execuție și participă la recepția lucrărilor. Totodată, participă la organizarea procedurilor de achiziție și face parte din comisia de evaluare a ofertelor.

Primăria comunei Tinca va asigura diferența dintre suma alocată de autoritatea județeană și valoarea investiției ce îi revine, în urma rezultatului procedurii de concesiune. Primăria organizează procedurile de achiziție, urmărește și monitorizează contractul/contractele încheiate și racordarea la sistemul de distribuție a gazelor naturale.

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Mircea Mălan, anunța în luna august acest proiect. În fiecare an ar urma să fie alocat un million de euro pentru extinderea rețelei de gaze naturale, ceea ce ar permite susținerea a 5 sau 6 primării. CJ Bihor a aprobat un protocol de colaborare, în luna septembrie, și cu comuna Sânnicolau Român.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Weinfest Mediaș 2021. Vinul, vedetă la Castel

Articolul următor

Cine se va ocupa de primul park & ride al Clujului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share