Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agro Transilvania își primenește spațiile interioare

Complexul din Dezmir derulează mai multe proiecte de modernizare | Foto: CAT

Investițiile în cea mai mare și mai modernă piață agro-alimentară din județul Cluj s-au concretizat în noi tonete, spații de colectare selectivă, reabilitare termică și refaceri de pardoseală și gard.

Acestea s-au realizat cu fonduri de la bugetul județean și cuprind nouă noi tonete de legume-fructe (200.500 de lei); o rampă și noi celule pentru colectarea selectivă a  deșeurilor (70.110 de lei); refacerea pardoselii halei de marketing în proporție de 50% (146.160 de lei), reabilitarea termică a cabinei-poartă și a intrării principale (146.160 de lei), refacerea gardului din incintă (145.860 de lei).

Anul viitor investițiile vor continua cu finalizarea reabilitării pardoselii la hala de marketing, extinderea sistemului de supraveghere video, îmbunătățirea sistemului de acces în incintă, punct de colectare selectivă a deșeurilor pentru fracțiile umedă și uscată.

Centrul Agro Transilvania (CAT) a pus la dispoziția comercianților șapte boxe de refrigerare pentru produse vegetale și animale și cinci spații cu destinație de birouri, renovate în cursul acestui an la standarde europene. Gradul de ocupare a spațiilor la CAT este în prezent de 93,6%, conform administrației județene.

Hala de marketing cuprinde 41 de boxe pentru produse alimentare de origine vegetale și animală, refrigerate sau congelate, spații pentru păstrare și prezentare de flori, tunel de coacere pentru banane, depozit de produse verzi sau coapte, tunel de refrigerare rapidă a produselor agroalimentare. Platforma pieței în aer liber din Dezmir conține 56 de spații de depozitare de legume și fructe, pe 35-150 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Succes al Techsylvania: startup câștigător, achiziționat de americani

Articolul următor

TCI, în grafic cu prima clădire inteligentă a Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share