Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TCI, în grafic cu prima clădire inteligentă a Zalăului

Reprezentanții beneficiarului au verificat la fața locului stadiul lucrărilor și problemele apărute în derularea investiției

Lucrările de reabilitare a Palatului Administrativ din reședința de județ a Sălajului, executate de TCI Contractor General, se apropie de final.

Prin acest proiect Palatul Administrativ din Zalău va deveni prima clădire publică inteligentă din Sălaj, cu corpuri de încălzire cu ventilo-convectoare, furnizarea apei calde cu ajutorul panourilor solare, corpuri de iluminat led cu senzori de mişcare şi prezenţă, staţie de alimentare autoturisme electrice, setarea setării unui microclimat propriu pentru fiecare încăpere în parte.

Conducerea Instituției Prefectului Sălaj, beneficiarul lucrării, a avut o discuție detaliată cu Dorin Oltean, director general al TCI, antreprenor general al proiectului, vizând creşterea eficienţei energetice a clădirii privind stadiul lucrărilor și soluționarea unor probleme apărute în derularea investiției.

TCI a câștigat anul trecut și un contract pentru modernizarea Unității de Primire a Urgențelor, în asociere cu Hospital Technical Solutions. Proiectul se ridică la 14 milioane de lei. Constructorul are la dispoziție doi ani să finalizeze șantierul.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agro Transilvania își primenește spațiile interioare

Articolul următor

UMB, Strabag și Nurol, fruntașele autostrăzilor din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share