Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea Oradea vrea să își atragă studenții cu sute de locuri de cazare

Primăria municipiului Oradea a solicitat aviz arhitectului-șef pentru construirea de cămine studențești în incinta Universității Oradea, în conformitate cu Planul Urbanistic de Detaliu aprobat cu HCL 521/2020.

Solicitarea se referă la două corpuri de clădire, C1 și C2, care vor dispune în total de 234 de camere, respectiv 464 de locuri de cazare, din care 4 locuri pentru persoanele cu dizabilități. Conform Planului Urbanistic Zonal, într-o etapă ulterioară mai este prevăzut un corp de clădiri C3.

„Parte din aceste proiecte vin în întâmpinarea nevoilor de cazare a studenților. Dorim să le creăm condiții de cazare cât mai moderne și atractive. În acest sens se vor realiza sute de locuri de cazare în campusul Universității, fapt ce va conta cu siguranță în alegerea Oradiei ca oraș de în care să-și deruleze studiile superioare”, a precizat Arina Moș, viceprimarul municipiului Oradea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Bacău intră pe piața electrică prin achiziția unei turbine americane de cogenerare

Articolul următor

Idea pitching pentru startup-uri tehnice la Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share