Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai bune firme din Timiș sunt premiate în Topul Firmelor

Aproape 1800 de firme din județul Timiș au reușit să fie plasate pe unul dintre primele trei locuri în Topul Județean al Firmelor pentru activitatea desfășurată în 2020.

Cifrele arată că economia timișeană merge mai departe! Cele 1.793 de companii clasate pe primele 3 locuri în top reprezintă 68% din cifra totală de afaceri a județului şi 52,8% din totalul numărului de salariaţi.

Topul Firmelor este realizat de camerele de comerț județene pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată de companii în exercițiul financiar precendent: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficiența utilizării capitalului angajat.

Cea de-a 28-a ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș reunește 11.214 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 33.995 care au depus bilanţul contabil în termen legal. Dintre acestea, 1.793 firme au reuşit să se claseze pe primele trei locuri, structurate pe 7 mari domenii de activitate, grupe şi clase de mărime. Pentru clasarea timp de 10 ani consecutiv pe primele trei poziții ale Topului, 160 firme sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Totodată, în topul național al firmelor din România sunt evidențiate pe primele zece poziții 523 companii timișene, cel mai important domeniu în care se regăsesc fiind Industrie: 217.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. Topul integral cu firmele clasate poate fi consultat online la adresa: http://top.cciat.ro/top.php.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Baia Mare va avea spital modular de 3 milioane euro

Articolul următor

AROBS a cumpărat Berg Software

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share