Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii maramureșeni au standuri gratis la Ekogala

Târgul de produse alimentare din Polonia aduce la standuri, în mod tradițional, peste 10.000 de vizitatori | Foto: Krzysztof Zajaczkowski

În baza înfrățirii cu Voievodatului Podkarpackie producătorii din Maramureș vor beneficia de stand gratuit în cadrul târgului internațional de produse alimentare de înaltă calitate din Polonia.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid, în perioada 11-12 decembrie, la Centrul Expozițional G2 Arena din Jasionka, lângă Rzeszow. Producătorii de produse alimentare reprezentative pentru Maramureș vor participa gratuit la acest târg internațional în baza înregistrării pe platforma online a expoziției,  prin comunicarea intenției de participare către administrația județeană.

Pe baza intenției exprimate și a completării documentației cerute de organizator, forul județean va centraliza și comunica Regiunii Podkarpackie lista producătorilor ce doresc să participe la Ekogala. Activitățile care vizează dezvoltarea agriculturii ecologice desfășurate în Voievodatul Podkarpackie de câțiva ani au făcut din Ekogala unul dintre cele mai mari evenimente de acest tip din Europa de Est.

În cadrul evenimentului, participanții vor putea vedea oferta producătorilor polonezi și străini de alimente ecologice, având certificat de conformitate care garantează originea ecologică a produselor afișate. Înainte de pandemie, numărul de vizitatori ai târgului s-a ridicat la 10.000 în două zile.

Spațiile de expunere sunt oferite în baza acordului de cooperare dintre Maramureș și Podlkarpackie, cu standuri de dimensiuni de 6-18 mp. Accesul vizitatorilor va fi gratuit. Târgul este însoțit de evenimente conexe de tipul training-uri, seminarii, prezentări și degustări, precum și concursuri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ocolitoarea Băii Mari va costa 88 de milioane de euro

Articolul următor

Untold a făcut 1,5 milioane de euro într-o zi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share