Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a făcut 1,5 milioane de euro într-o zi

Ediția din acest an a festivalului de la Cluj a adus pe scene 200 de artiști | Foto: Untold

Organizatorii festivalului de muzică electronică de la Cluj-Napoca s-au văzut nevoiți să dubleze numărul primelor abonamente scoase la vânzare pentru viitoarea ediție, ca urmare a cererii enorme din partea publicului.

“Vă anunţăm că primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2022 s-au epuizat. Inițial, organizatorii au pregătit 5.000 de abonamente pentru prima rundă de vânzare, dar zeci de mii de fani s-au înregistrat și așteptau cu nerăbdare să își achiziționeze intrarea.

Pentru că solicitarea era atât de mare, la ora 14:00, când s-a dat startul vânzărilor, organizatorii festivalului au suplimentat numărul abonamentelor. O nouă rundă de abonamente va fi pusă în vânzare în curând”, spune Ioana Chereji, PR Manager al Untold.

La un preț minim al primelor abonamente de minimum 129 de euro (acces general), cele VIP costând 340 de euro, plus taxe, rezultă încasări în jur de 1,5 milioane de euro pentru această fază de achiziție. Pentru prima tranșă de abonamente la Neversea, festival organizat la Constanța, compania clujeană a fixat un tarif de 104 euro acces general.

Neversea va avea loc în perioada 8-10 iunie 2022, iar Untold, în 4-7 august. Un alt festival organizat începând cu anul viitor de către grupul clujean va fi Masiff, la Poiana Brașov, cu ediții de iarnă și de vară.

Anul trecut, Untold a fost singurul mare festival de muzică din Europa care a avut loc, fiind consemnați 265.000 de participanți, din 100 de țări, organizatorii fiind restricționați de autorități la 75% din capacitatea maximă.

Festivalul clujean, cel mai mare din Europa în acest an, a cumulat, în patru zile, venituri proprii de 16 milioane de euro și intrări de bani în județ de 35 de milioane, conform datelor oficiale ale organizatorilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorii maramureșeni au standuri gratis la Ekogala

Articolul următor

Propunere din America de Nord: avion transatlantic Cluj – Mexic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share