Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Propunere din America de Nord: avion transatlantic Cluj – Mexic

Ambasadorul Mexicului își dorește o conexiune aeriană de la Cluj cu unul dintre marile orașe din statul nord-american

Oficiali din cele două state au propus deschiderea unei rute de zbor peste Oceanul Atlantic, de la Cluj-Napoca spre unul dintre marile orașe ale Mexicului.

Ambasada Mexicului în România și Consiliul Județean (CJ) Cluj se arată interesate de deschiderea unei rute de zbor din Someșeni către orașele Mexico City sau Cancun. Oficialilor mexicani le-au fost prezentate informații despre Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, oportunitățile oferite de parcurile industriale publice Tetarom și facilităţile pe care acestea le oferă agenților economici.

Ambasadorul Guillermo Ordorica Robles a prezentat oferta economică și piața dinamică a acestui stat, împărtășind din experiența  mexicanilor în domeniile în care aceștia sunt foarte bine dezvoltați: transport public, infrastructură, servicii publice. Întâlnirea a avut ca scop identificarea unor modalități concrete de atragere a investitorilor mexicani în această zonă, dezvoltarea relaţiilor de cooperare bilaterală.

Cele două părți au discutat despre colaborarea în domenii ca mediul de afaceri, universitar, sănătate, cultură, turism și despre oportunități de înfrățire. La întâlnire au participat Istvan Vakar – vicepreședintele CJ Cluj; Benito Jimenez Sauma – șef de cancelarie, însărcinat cu probleme economice, comerciale și de cooperare; Dorin Zăgrean – consul onorific al Mexicului la Cluj; Cristina Boncaciu, asistent consular.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Untold a făcut 1,5 milioane de euro într-o zi

Articolul următor

Freyrom SA a început forarea piloților la pasajul subteran de la Piața Cetate - Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) a anunțat prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.
Citeste mai mult

TIFF atrage turiștii străini în Ardeal

70% dintre participații care nu sunt din Cluj vizitează orașul pentru TIFF, potrivit unui studiu al Universității Babeș-Bolyai…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share