Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ANL a depășit 800 de locuințe finalizate în Timiș

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a livrat, în urmă cu câteva zile, la Jimbolia un număr de 60 de noi locuințe destinate tinerilor. Acestea vor putea fi închiriate. Prin aceste ultime blocuri finalizate, Agenția a trecut de 800 de apartamente terminat în Timiș.

ANL, instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), a recepționat, în orașul Jimbolia, 60 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Au fost finalizate 24 de garsoniere și 36 de apartamente cu 2 camere. Acestea au fost construite în amplasamentul din strada George Enescu, în blocuri cu regim de înălţime P+3E+M (parter+3 etaje+mansardă), valoarea investiției fiind de 10.932.095,28 lei (inclusiv TVA).

Până în prezent, în județul Timiș, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 809 de unități locative în Timișoara (348 de unități locative); Jimbolia (70 de unități locative); Lugoj (187 de unități locative); Făget (56 de unități locative); Sânnicolau Mare (30 de unități locative); respectiv Deta (118 unități locative).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șase oferte pentru fezabilitatea drumului expres Baia Mare - Dej

Articolul următor

Cluj IT se implică în proiecte Orizont Europa

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share