Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumuri și Poduri a reabitat mai multe șosele din Maramureș

Fosta regie s-a ocupat de reabilitarea podului și consolidarea malurilor în localitatea Bocicoel

O serie de lucrări de reabilitare completă au fost realizate prin societatea Drumuri și Poduri Maramureș (DPM), în acest an, pe drumurile județene din zonă.

Aceste lucrări de reabilitare au fost realizate pe 42 km, cu finanțare din bugetul Maramureșului. Pe lista lucrărilor realizate figurează Drumurile Județene 184A Coltău – Arieșu de Pădure, DJ 188, localitatea Bocicoel – reabilitarea podului și consolidarea malurilor sau DJ 187, Poienile de sub Munte – drumul către cătunul Luhei.

Pe listă mai sunt cuprinse DJ 186D Slătioara – Glod, DJ 184A Chechiș – Coruia, DJ 184B Preluca Nouă – Codru Butesii, DJ 171C Rogoz – Libotin, DJ 108P Bicaz – Oarța, DJ186D Șieu – Botiza, DJ108E Hideaga – Chelința, DJ109F, Târgu Lăpuș – Rotunda, DJ171A Groșii Țibleșului, DJ188 Bogdan Vodă – Bocicoel, DJ110C Vima Mică – Vima Mare, DJ 109F Strâmbu Băiuț – Rotunda.

Aceste lucrări au un impact major asupra condițiilor de circulație de la nivelul județului și îmbunătățesc nivelul de trai al maramureșenilor.

Societatea a fost înființată prin reorganizarea vechii Regii Autonome de Drumuri și Poduri. Aceasta administrează o rețea de drumuri județene de 774 km, pe care sunt construite 128 de poduri, în lungime de 3.162 ml.

DPM are puncte de lucru în localitățile Baia Mare, Târgu-Lăpuș, Fereşti și grupează 237 de salariați. Societatea dispune de patru staţii de preparare a mixturilor asfaltice, o staţie de preparare a emulsiei bituminoase cationică în Ardusat, trei utilaje de aşternere a mixturii asfaltice, 11 utilaje de compactare, 16 utilaje terasiere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Panouri solare, pe câteva hectare la Aeroportul Internațional Timișoara

Articolul următor
De exemplu, lipsa combaterii din cultura de floarea-soarelui a buruienilor precum  ambrozia, cânepa, știrul sălbatic, spanacul sălbatic, poate duce la pierderi de producție de 20-70%.

Corteva a raportat rezultatele pentru trimestrul III

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share