Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primele tramvaie în culorile alb-roșu, culorile orașului, pe străzile din Arad

Pe străzile din Arad au început să circule tramvaia în culorile alb – roșu. Printr-un proiect cu finanțare europeană, Primăria Arad a achiziționat patru tramvaie cu dublă articulație de capacitate mare și șase tramvaie vagon, de capacitate medie. Noul model de tramvai Imperio, construit la Fabrica de Vagoane astra Arad, oferă călătorilor siguranță și confort. În plus, noile mijloace de transport sunt eco, nepoluante și au dotări de ultimă generație în interior. 

Prin achiziția acestor tramvaie se urmărește reducerea emisiilor de carbon din transport în Municipiul Arad, reducerea timpului de călătorie cu tramvaiul, creșterea vitezei comerciale a transportului public, reducerea nivelului de zgomot, a consumului de energie electric și creșterea confortului și siguranței pasagerilor.

Valoarea totală a proiectului este de 87.462.776,23 lei, iar valoarea nerambursabilă este de 72.102.436,58 lei. Cele zece tramvaie vor fi puse în circulație până la sfârșitul anului 2022.

Trebuie specificat faptul că și Municipiul Oradea a achiziționat 20 de astfel de tramvaie Imperio produse la Uzina de Vagoane Astra Arad.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proiectul MHC Poiana Ruscă, finanțat cu sprijinul Granturilor SEE și Norvegiene

Articolul următor

VD Law Group a acordat asistență juridică importatorului Maxi Prod pentru licența de distribuție exclusivă a liniei de băuturi Roberto Cavalli în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share