Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bilanț Black Friday: Magazinele online au predat peste 2 milioane de colete către curieri

https://www.wall-street.ro/articol/Piete-de-capital/206974/dupa-doi-ani-pe-aero-sameday-courier-s-ar-putea-delista.html#gref

Magazinele online au predat peste 2 milioane de colete către curieri în weekend-ul de Black Friday 2021, indică o statistică a startup-ului de technologie, Innoship. Volumul de colete predate de vineri (13 Noiembrie) până duminică (15 Noiembrie) a fost de 2,5 ori mai mare decât cel înregistrat într-un weekend obișnuit.

”Suntem bucuroși că am gestionat cu succes peste 12% din volumul total al comenzilor plasate de cumpărători în magazinele online după doar un an și jumătate de la lansare. Innoship a eficientizat procesul de livrare pentru peste 100 de clienți, inclusiv branduri renumite precum Yves Rocher, Elefant, Evomag, sau Otter. Am observat o creștere a performanței de livrare în timpul campaniei de Black Friday 2021. Comercianții online și-au unit eforturile cu firmele de curierat pentru a oferi clienților o experiență de cumpărare mai bună.” a declarat Dan Ungureanu, co-fondator și Head of Business Development Innoship, citat de nocash.ro.

Primii trei operatori din industria de curierat, Fan Courier, Cargus și Sameday, au preluat 79% din volumul total al coletelor expediate în primele trei zile ale campaniei. Ziua de vineri, 13 Noiembrie, a înregistrat vârful comenzilor anul acesta, când retailerii online au predat curierilor circa 1,2 milioane de colete.

Total
19
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Attila Fazakas, Managing Director Uniprest Instal: „Provocarea cea mai mare anul acesta este lipsa materiilor prime și scumpirea acestora”

Articolul următor

Ingo Tegge: „Pentru mulți germani România este o țară necunoscută”

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
19
Share