Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forestierii români propun soluții la criza energetică

Forumul Pădurilor, Industriei Lemnului și Economiei Verzi, unul dintre cele mai importante evenimente ale acestui sector, va avea loc la final de an.

Tema principală o reprezintă potențialul enorm pe care îl deține lemnul din păduri gestionate durabil pentru acțiune climatică, dar și pentru creștere economică și dezvoltarea comunităților care depind de resursa din lemn.

„Puterea „instalată” în pădurile României este echivalentul celei a minimum 14 reactoare nucleare. Ne permitem să le ținem oprite?”, se întreabă forestierii locali. Evenimentul se va desfășura online și va permite accesul tuturor celor interesați de domeniul pădurilor și al industriilor bazate pe lemn.

Acesta este inițiat de Comunitatea Forestierilor din România (Fordaq), fiind susținut de organizații academice și profesionale din domeniu: Asociația Industriei Lemnului (Prolemn), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură, Federația Proprietarilor de Păduri și Pășuni (Nostra Silva), Asociația Administratorilor de Păduri, Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Dezbaterea se va desfășura în 14 decembrie, începând cu ora 10:00. Fordaq a invitat, cu această ocazie, organizații patronale reprezentative la nivel național precum Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) sau Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investiție de 60 de milioane de euro. Ikea a demarat șantierul la viitorul complex comercial de la Timișoara

Articolul următor

Rețelele de apă din Sălaj și Cluj vor avea monitorizare automatizată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share