Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul de Industrii Creative a activat trei laboratoare de testare

Ateliere experimentale au tematici pentru machine learning, grafică & design, programare & automatizare, efecte vizuale

Echipamentele performante din cele trei laboratoare ale Centrului Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC) din Cluj-Napoca au fost testate de administrația locală. 

Ateliere experimentale cuprind și un spațiu de coworking și au diferite tematici pentru procese inovative: machine learning, grafică & design, programare & automatizare, efecte vizuale. Municipalitatea clujeană vrea să transforme Cluj Innovation Park, perimetrul în care este amplasat CREIC, într-un hub.

Pe parcursul acestei luni, tinerii clujeni au ocazia să își testeze creativitatea și spiritul inovativ în laboratoarele CREIC. Elevii și studenții învață și experimentează în domenii căutate pe piața muncii. Proiectul „Open Innovation, Brand of Cluj-Napoca” al Clusterului de Industrii Creative este sprijinit financiar de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

Laboratoarele de la CREIC sunt dotate la cele mai înalte standarde din domeniu, grație proiectului Cluj Future of Work, care își propune pregătirea tinerilor pentru slujbele viitorului. Prin astfel de proiecte interdisciplinare, orașul își poate consolida poziția de hub al inovării, susțin reprezentanții municipalității.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ROVERE MOBILI, un nou chiriaș în clădirea de birouri MIRO

Articolul următor

Alina Anamaria Silaghi face agrement și terapie la „Caii din Vale” - Betfia

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share