Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ROVERE MOBILI, un nou chiriaș în clădirea de birouri MIRO

SPEEDWELL își întărește parteneriatul cu ROVERE MOBILI prin semnarea unui contract de închiriere,  ROVERE se alătură listei de chiriași din MIRO, proiectul de birouri al dezvoltatorului, situat în zona Băneasa din București. Această tranzacție duce MIRO la o rată de închiriere de 83%.

Un spațiu cu o suprafață totală de 4.200 de mp a fost închiriat de ROVERE MOBILI pentru deschiderea unui nou showroom, dar și pentru birouri. ROVERE MOBILI este unul dintre cei mai mari furnizori de mobilier de lux de pe piața românească.

Profilul brandului se potrivește perfect pentru MIRO, o clădire de birouri de tip clasa A, cu un design inovator de ultimă generație, care oferă un mediu de lucru confortabil.

ROVERE MOBILI se alătură unei liste de chiriași cu renume, precum KPMG, COS, EATON, NEOCLINIQUE, MITZU și STRADALE .

“Concepem fiecare proiect având în vedere nevoile clienților noștri. Numărul mare, alături de diversitatea companiilor care au ales să își amenajeze birourile în cadrul clădirii MIRO, ne reconfirmă valoarea conceptului. Faptul că ROVERE MOBILI este un promotor al designului, calității și inovației de vârf este unul dintre numeroasele motive pentru care suntem bucuroși că au ales proiectul nostru ca locație pentru brandul lor. Conceptul proiectului nostru se concentrează pe aceleași principii enumerate mai sus. Așteptăm cu nerăbdare să construim un parteneriat puternic cu ROVERE și prin alte colaborări viitoare.” declară Jan Demeyere, Co-fondator și Partener Speedwell.


“Cu siguranță, acest spațiu ne va surprinde clienții cu o abordare diferită, transpunând esența și valorile Rovere Mobili printr-un design excepțional și piese de mobilier in tendințe. Pe lângă suprafața extinsă, noul showroom ROVERE MOBILI este conceput pentru a aduce mai aproape de clienții noștri adevărata semnificație a brandului. Suntem încântați să facem parte din proiectul MIROși să oferim  clienților noștri o experiență inovatoare care combină soluții de design personalizate, calitate și inspirație italiană”, declară Ionela Bercu, Managing Director ROVERE MOBILI.

MIRO le va oferi chiriașilor săi 23.000 mp de spații de birouri clasa A, cu floor plates de peste 4.500 mp și numeroase parcări gestionate printr-un sistem smart de parcare. Localizată pe DN1, în zona, clădirea oferă acces facil către zona de nord, centrul orașului și aeroport.

Și COS a anunțat că își extinde reprezentanța principală din București și închiriază un spațiu de 3.000 mp în noua clădire MIRO din nordul Bucureștiului – zona Baneasa. Cei 90 de angajați din București ai companiei se vor reloca în noul spațiu în vara anului viitor.

 

Noul spațiu este de 3 ori mai mare decât actuala reprezentanță COS din București. Aproximativ jumătate din noua suprafață închiriată va reprezenta zonă de lucru pentru angajații companiei și un spațiu extins de showroom pentru obiectele de design și mobilier furnizate de COS. Cealaltă jumătate va reprezenta un concept de spații multifuncționale contemporane, care vor putea fi închiriate de către companii pentru evenimente private, sesiuni de lucru, workshopuri, s.a.

Deoarece confortul și sustenabilitate au fost două dintre obiectivele de la baza conceputului pentru acest proiect, clădirea MIRO a fost creată pentru a obține certificările BREEAM Excelent și WELL. Astfel, MIRO a primit recent precertificarea WELL v2, cel mai înalt nivel obținut până în prezent în România.

Lucrările de construcție pentru MIRO au început în iulie 2020. În prezent, se află în etapa de recepție cu autoritățile, iar deschiderea va avea loc decembrie 2021.

SPEEDWELL are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Bistrița are prima șosea cu asfalt inovativ din țară

Articolul următor

Centrul de Industrii Creative a activat trei laboratoare de testare

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share