Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferința RIFF – Protecția la foc a fațadelor

SHARE Architects împreună cu Inspectoratul General pentru situații de urgență din România (IGSU), Ordinul Arhitecților din România (OAR) și Asociația Inginerilor de Instalații din România(AIIR) anunță organizarea Conferinței RIFF – Protecția la foc a fațadelor, în cadrul Forumului Internațional de Arhitectură și Inginerie SHARE Bucharest 2021, care va avea loc în 14 decembrie la JW Marriott Grand Hotel București.

Programul conferinței RIFF cuprinde studii de caz privind evaluarea performanțelor la foc a fațadelor, în România și la nivel Internațional, prezentări de soluții tehnice și o largă sesiune de dezbatere care va aduce în discuție propunerile privind revizuirea normativului românesc în privința aspectelor care țin de securitatea la incendiu pentru fațade și acoperișuri.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10.00 -17.00 și va reuni proiectanți, arhitecți, ingineri de fațade, ingineri instalatori, producători de materiale de construcții, experți tehnici, verificatori de proiecte, reprezențanți ai IGSU și Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA).

Programul  preliminar poate fi consultat pe site-ul www.share-architects.com.

Accesul la eveniment se face in baza taxei de participare la forumul SHARE Bucharest 2021 care poate fi achiziționată de pe același site. Pentru mai multe informații privind participarea la conferință puteți scrie la adresa share@share-architects.com.

Forumul SHARE Bucharest 2021

SHARE Bucharest 2021 este evenimentul de referință pentru profesioniștii români din construcții, care oferă cele mai noi informații și oportunitatea de networking profesional la cel mai înalt nivel. Arhitecți  cu proiecte remarcabile realizate în anul precedent și lideri internaționali în inovare și tehnologii de construcție din România, UK, Germania, Turcia, Liban, Olanda sunt invitați pe scena forumului.

Mai multe informații pe siteul www.share-architects.com și pe paginile de Facebook, Linkedin și Instagram

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Povestea Asociației Gutenberg: cea mai mare comunitate de tineri vorbitori de limba germană din România

Articolul următor

Pasaj rutier suprateran pe Șoseaua Borșului în valoare de 11,5 milioane de euro

Citește și:
Citeste mai mult

Ce bănci caută românii pe internet

Banca Transilvania (BT), Raiffeisen Bank și ING Bank sunt cele mai vizibile în căutările de servicii bancare ale…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share