Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pasaj rutier suprateran pe Șoseaua Borșului în valoare de 11,5 milioane de euro

O investiție importantă a Primăriei Oradea va conecta Oradea mai ușor cu Autostrada A3. În ședința de Consiliu Local de vineri, 26 noiembrie 2021, a fost aprobat proiectul privind autorizarea executării lucrărilor, a indicatorilor tehnico- economici rezultați, respectiv a coridorului de expropriere aferent lucrării de utilitate publică Construire drumuri colectoare și pasaj pentru Centrul de Transport Intermodal din Oradea”, un proiect în valoare de aproximativ 11,5 milioane euro.

Proiectul prevede trei mari obiective:

– Pasaj peste sensul giratoriu, în zona parcului industrial, amplasat pe DN1, cu o lungime de 1.043 de metri;

Drum colector cu o lungime de 2.220 m, care se va intersecta cu drumul de legătură Centura Oradea – Autostrada A3 Biharia-Borș;

Drum de acces, lung de 665 de metri, care va începe din intersecția cu drumul colector și va ajunge până la viitorul acces în Centrul de Transport Intermodal.

Această nouă investiție va reprezenta un nod rutier important care va conecta Oradea la autostrada A3, asigurând o circulație fluidă în zonă, precum și accesul la viitorul centru logistic intermodal”, a declarat Florin Birta, primarul Oradiei.

Total
12
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conferința RIFF - Protecția la foc a fațadelor

Articolul următor

Stabilitate a activității în industria prelucrătoare, comerț și servicii

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
12
Share