Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Serele USAMV, platou de filmare pentru Closet London

Brandul britanic a închiriat serele de la Cluj ale USAMV | Foto: Adriana Becichi

Instituția de învățământ din Cluj-Napoca a fost de acord să pună la dispoziție serele sale companiei britanice Closet London în vederea realizării unei ședințe foto-video pentru noua sa colecție primăvară-vară.

Evenimentul a fost găzduit la serele disciplinei floricultură din cadrul Facultatea de Horticultură a Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV). “Ambientul deosebit al serelor floricole din campus, care găzduiesc colecția didactică a plantelor de interior, a contribuit la punerea în valoare a pieselor vestimentare”, au relatat reprezentanții USAMV.

Closet London este un brand de îmbrăcăminte înființat în 1996, în Marea Britanie, ale cărui produse provin atât din fabricile proprii, cât și din fabrici europene. Acesta comercializează rochii, jachete, îmbrăcăminte exterioară de sezon destinată femeilor, alături de produse de încălțăminte.

Echipa de creație este compusă de designeri și croitori care aleg manual imprimeuri și țesături, localizați în Marea Britanie și Maroc. Brandul grupează nouă colecții de stiluri în ediție limitată în fiecare an. Activitatea companiei se derulează în Europa, SUA, India, Australia, Africa și Orientul Mijlociu, având o rețea de distribuție în Irlanda, Irlanda de Nord, Benelux, România, Germania, Noua Zeelandă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Macroregiunea Munților Carpați va avea strategie de dezvoltare

Articolul următor

Uniunea Patronală din România a adunat 172 de organizații

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share