Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uniunea Patronală din România a adunat 172 de organizații

Prima confederație patronală națională înființată după Revoluție raportează, la trei decenii de existență, o mișcare de coagulare care cuprinde 172 de organizații patronale și corpuri profesionale din 30 de județe.

Semnarea acordurilor de parteneriat a însemnat transmiterea celui mai puternic semnal din 1989 și până azi, de uniune și forță a mediului de afaceri și a corpurilor profesionale din România, conform conducerii UNPR.

Aceasta a încheiat parteneriate cu șase instituții de învățământ superior din cinci mari centre din țară (Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea București, Universitatea Craiova, Universitatea G. Asachi  și Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași).

De asemenea, UNPR a avut inițiative naționale de înființare a comisiilor economice consultative și a birourilor unice de avizare de pe lângă consiliile municipale și județene.

Inițiator al înființării Coaliției Confederativ Patronale a Țărilor Est-Europene, ce a luat naștere la Cluj, în 2018, UNPR, este după Camera de Comerț și Industrie a României, cel mai activ reprezentant al mediului de afaceri românesc pe piața externă.

UNPR a mai încheiat parteneriate cu VOSZ – Ungaria, Employers of Poland, Polonia, EAS – Slovacia, BVMW – Germania, Camera de Comerț și Industrie a României – Japonia, Camera Bilaterală Polonia-România, TAITRA – Taiwan, Asociația Investitorilor Români – Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Serele USAMV, platou de filmare pentru Closet London

Articolul următor

Replica de colecție a bancnotei de 20 de lei, lansată la Cluj și Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share