Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Floreștiul imobiliar își lărgește străzile

Șapte străzi din zona Terra vor fi adaptate imensului flux de pe ruta Cluj-Napoca – Florești

Mai multe artere din cea mai mare comună a României, cu 50.000 de locuitori, vor fi lărgite în zona cartierului Terra, iar altele noi vor apărea pentru a susține dezvoltarea imobiliară accentuată a localității.

„Situația Terra este o problemă care ne interesează pe noi toți, rezidenți ai comunei, un segment important din populație fiind afectat de această situație. În ultimii ani a apărut un fenomen de mutare a locuitorilor din Cluj-Napoca în localitățile din apropiere. Floreștiul se numără printre beneficiarii acestui fenomen care a dus la creșterea triplă a populației locale în ultimii 10 ani. În prezent, comuna este de categoria I și se află într-o continuă dezvoltare ascendentă din punct de vedere economic”, afirmă edilul Bogdan Pivariu.

Instituția a propus un proiect de modernizare și amenajare urbanistică etapizată care include proiectarea a șapte străzi, dintre care două noi, iar cinci se vor lărgi pentru crearea unui gabarit corespunzător. Primăria a gândit noi trasee care să unească străzile existente, pentru asigurarea unei accesibilități sporite și noi căi de acces către noi dezvoltări urbanistice pentru a oferi acces vehiculelor către cartierul Terra și noile dezvoltări rezidențiale.

Terra este primul cartier rezidențial cu acces controlat din Zona Metropolitană Cluj-Napoca. “Acest cartier beneficiază de liniștea și frumusețea zonei și de siguranță prin modul de organizare. Situat în mod strategic în apropiere de centre comerciale și cu acces rapid la A3, a fost gândit că o comunitate în care familiile să se simtă protejate” este prezentarea dezvoltatorului, Terra Progressio. Societatea din Cluj-Napoca a fost fondată în 2004, cu scopul de a investi, construi, dezvolta și a vinde bunuri imobiliare.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Telekom a vândut Palatul Telefoanelor din Baia Mare. Se transformă în hotel

Articolul următor

Maramureșul va folosi experiența Franței în creșterea atractivității zonei

Citește și:
Citeste mai mult

Ce bănci caută românii pe internet

Banca Transilvania (BT), Raiffeisen Bank și ING Bank sunt cele mai vizibile în căutările de servicii bancare ale…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share