Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au aprins luminile de Crăciun la Oradea

Târgul de Crăciun Oradea și-a deschis porțile, ocazie cu care primarul Florin Birta alături de mai mulți copii au aprins luminile de sărbători.

Orădenii s-au adunat în număr mare să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii la aprinderea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 3 decembrie – 2 ianuarie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Primarul Florin Birta a aprins luminile de Crăciun la Oradea

Iluminatul este realizat, anul acesta, în zona centrală, respectiv în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, str. Libertății, str. Iosif Vulcan și str. Republicii. Decorațiunile sunt asigurate de MK Illumination, iar montajul de către ADLO, care se ocupă și de iluminatul public.

Imediat după aprinderea luminilor, cei prezenți s-au putut bucura de un frumos program de colinde susținut de corul Școlii de Arte „Francisc Hubic”, Oradea, realizat în colaborare cu Centrul de Cultură al Județului Bihor, dar și de sosirea lui Moș Crăciun. Copiii se vor putea întâlni cu Moșul în fiecare weekend, după următorul program:

Sâmbătă, 4 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 5 decembrie: 18:00-20:00

Sâmbătă, 11 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 12 decembrie: 18:00-20:00

Sâmbătă, 18 decembrie: 18:00-20:00

Duminică, 19 decembrie: 18:00-20:00

Pe toată durata Târgului, vizitatorii vor putea trăi din nou magia Sărbătorilor de iarnă. Căsuțe cu bunătăți, dulciuri ca-n copilărie, decorațiuni și cele mai frumoase cadouri de Crăciun se vor așeza cuminți în jurul bradului din Piața Unirii, sub mii de luminițe fermecate.

Totodată, în perioada 16 – 22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei, construiesc orașul care dăruiește.

7 zile și 7 nopți, Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii. 9 dintre DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin vor locui timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, în Casa Radio ZU, o casă de sticlă, special construită în Piața Unirii.

Accesul la eveniment se poate face prin cele 3 porți de acces, pe baza certificatului verde.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Articolul următor

Școala gimnazială Dacia din Oradea, reabilitată termic cu fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share