Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii clujeni au dat Restart socializărilor

150 de oameni de afaceri din Transilvania, dar și din străinătate au marcat redebutul întâlnirilor de networking de business din zonă, după un an de absențe ale acestor evenimente, ca urmare a pandemiei.

Restart Party & Networking (RPN) este un eveniment de socializare inițiat în acest an de agenția IntelGlobalis Consulting, prin platforma sa X Party & Networking, ediția din 2021 fiind organizată sub o formulă simplificată care să corespundă restricțiilor impuse de contextul pandemic.

Evenimentul de la Chios Social Lounge și-a propus să creeze o oportunitate de reîntâlnire cu parteneri și prieteni, în condiții de siguranță, în vederea repornirii fluxului economic. Cei mai mulți participanți au venit din mediile de business (manageri, antreprenori), juridic (avocaţi, notari, executori judecătorești), diplomatic, academic, ai administrației locale, medici, arhitecți, artiști.

Codul vestimentar impus de organizatorii evenimentului din Parcul Central din Cluj-Napoca a fost unul business, smart casual, cocktail attire. Unii dintre businessmenii prezenți, mulți din afara Clujului, au dorit să combine afacerile cu fotbalului, după cocktail deplasându-se la meciul din preliminariile Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, de pe stadionul din Gruia.

Printre personalitățile prezente la întâlnirea de la finalul verii au putut fi remarcate Emanoil Viciu (Teraplast, Osea), Teofil Câmpean (Rondo Ganahl), Doru Boloș (Zeolites), Șerban Țigănaș (Dico & Țigănaș), Lucian Ioan (Uniunea Națională a Patronatului Român), Massimo Novali (consulul Italiei la Cluj), Istvan Vakar (Consiliul Județean), Marius Bota (fost demnitar).

Printre companiile reprezentate s-au numărat Obermair, M Install, Aquaserv, Holisun, Skiptrans, Renolith, Stadt, Elron, Hansen, ES Elektro. “E bine că ne putem întâlni, după mai bine de un an. Între timp prețul la oțel au crescut cu peste 70%, însă apoi s-a observat o stagnare, să sperăm că până la următoarea noastră întâlnire chiar va scădea, semn că ne îndreptăm spre normalitate”, a rezumat Gabriel Silveșan, director general al Comvel Steel, partener al RPN.

Al doilea eveniment organizat în acest sezon de IntelGlobalis, în 23 septembrie, este Construction Leaders Party & Networking, unde se întâlnesc specialiști din construcții și infrastructură, din mediul privat (dezvoltatori, firme de construcții și instalații), dar și din instituțiile implicate în reglementarea acestor sectoare, în vederea asigurării unei comunicari directe și nemijlocite a factorilor de decizie.

X Party & Networking este cel mai mare eveniment de profil din țară ca număr de participanți și din perspectiva pozițiilor ocupate, având o participare medie de peste 200 de persoane. Acesta facilitează accesul la informație din mai multe domenii și constituie o pepinieră de idei și de proiecte, generate de efervescența întâlnirilor între oameni cu resurse și cunoștințe în sectoare diverse.

Printre personalitățile care vin aici se numără ambasadori, consuli, generali, academicieni, rectori, antreprenori, președinți de consilii județene, prefecți, primari sau directori din diferite instituții. Categoriile de participanți includ manageri, antreprenori, avocați, notari, medici, arhitecți, funcționari publici, reprezentanți ai mediului academic și artiști, din țară și din străinătate.

IntelGlobalis desfășoară activități de consultanță, consiliere și asistență de management, business development, lobby profesional, consultanță și asistență startupuri. Cele 20 de ediții de networking au grupat au grupat 4.800 de participanți, 200 de invitați speciali, 35 de parteneri, fiecare generând 30.000 de interacțiuni în social media.

(Din ediția print TB 105)

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Interviu cu Ioan Lucian, președintele Uniunii Naționale a Patronatului din România

Articolul următor

Appia Drone Tech, de la filmări promoționale la agricultura de precizie

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share