Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FOTO: Alți 4,5 km din Autostrada Transilvania sunt gata. Lotul Târgu Mureș-Ungheni, pregătit de inaugurare

FOTO Asociația Pro Infrastructură

Autostrada A3 în zona Târgu Mureș este gata de inaugurare. Este vorba despre un lot de doar 4,5 km și drumul de legătură (lung tot de 4,5 km) cu zona Metro/Azomureș.

Internautul mureșean Kodok Márton, cunoscut pentru pasiunea sa pentru domeniul infrastructurii, a publicat duminică, 5 decembrie, mai multe fotografii realizate pe acest tronson de autostradă. Noul lot va fi dat în folosință luni, 6 decembrie.

„Luni, 6 decembrie este prognozat deschiderea, dar azi era forfota, se lucra in mai multe puncte pe santier. Utilajele cu matura curatau calea de rulare sa fie totul perfect pentru ziua cea mare. O echipa aplica o protectie de grund impotriva coroziunii pe grinziile de la pasaje. Mai multe utilaje, escavatoare, dumpere, lucreaza in forta, la amenajarea terenului in ultimul punct unde s-a lucrat sustinut in ultima saptamana, langa paraul Nirajului. O alta echipa strangea resturile din santier, si toitoiurile sunt ridicate. Iar la final era o echipa care curatea acostamentul cu aer, in urma unei echipa care taia iarba. Este un santier extrem de curat, cu iarba taiata, calea de rulare maturata, rigole curatate. Asa cum se cuvine”, a scris Kodok Márton.

CNAIR a semnat pe 29 mai 2020 contractul pentru execuţia lotului Târgu Mureş – Ungheni din Autostrada Transilvania cu constructorul Strabag, iar ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 22 iulie 2020. Conform contractului, perioada de execuţie era fixată la 18 luni, la începutul anului 2022.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se vinde CET Arad

Articolul următor

Swiss Capital, în topul brokerilor pe Bursa din Bucureşti cu tranzacţii de 1,3 miliarde de lei în 11 luni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share