Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Swiss Capital, în topul brokerilor pe Bursa din Bucureşti cu tranzacţii de 1,3 miliarde de lei în 11 luni

BCR, BT CP și Swiss Capital sunt cei mai activi brokeri de la Bursa de Valori București în primele 11 luni din 2021. În total, de către aceștia au fost înregistrate intermedieri de 18,1 mld. lei, adică 48% din piaţă, potrivit datelor publicate de Ziarul Financiar.

Conform calculelor efectuate de ZF pe baza datelor de la BVB, cei mai activi zece brokeri de la Bursei de Valori Bucureşti au intermediat în primele 11 luni din 2021 tranzacţii cumulate de 34,89 miliarde de lei, adică o pondere de 92,6% din piaţă. Swiss Capital se afla pe primul loc în luna noiembrie, cu tranzacţii de 1,3 miliarde de lei, adică o treime din total.

Podiumul a fost ocupat de divizia de brokeraj a Băncii Comerciale Română, cu intermedieri de 7 miliarde de lei, adică 18,7% din total, BT Capital Partners, parte a Băncii Transilvania, cu tranzacţii inter­mediate de 6 miliarde de lei şi circa 16,2% din piaţă, respectiv grupul Swiss Capital, care a avut o cotă de piaţă de 13,2% şi o valoare tranzacţionată de aproximativ 5 miliarde de lei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

FOTO: Alți 4,5 km din Autostrada Transilvania sunt gata. Lotul Târgu Mureș-Ungheni, pregătit de inaugurare

Articolul următor

Laszlo Vajda va coordona strategia de dezvoltare a TeraPlast

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share