Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce va avea de rezolvat noul antrenor al lui Manchester United 

 

Realitatea este că demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer din funcția de antrenor al lui Manchester United era inevitabilă. După două sezoane complete cu norvegianul la cârmă, echipa a progresat vizibil, iar poziția din Premier League a crescut mereu (locul trei urmat de locul doi). Cu toate acestea, acest sezon a fost cu adevărat catastrofal iar înfrângerile categorice cu Liverpool și Manchester City, urmate de un meci pierdut cu nou promovata Watford i-ai pecetluit soarta lui Ole.

 

Indiferent însă de cine va fi noul antrenor al diavolilor pe termen lung, el va avea de rezolvat câteva probleme cheie pentru ca echipa de pe Old Trafford să redevină candidată serioasă la titlu sau UEFA Champions League. În acest moment, pentru pasionații de pariuri sportive, conform SportingBet.ro, United are o cotă astronomică de 126 de a câștiga Premier League – ceea ce spune totul despre căderea acestui club.

 

Ce va trebui să rezolve noul antrenor al lui Manchester United

 

  1. Aducerea unui mijlocaș la închidere

 

Probabil că una dintre cele mai evidente slăbiciuni a lui United din acest sezon a fost lipsa unui mijlocaș la închidere de calitate. McTominay și Fred nu sunt nici pe departe la nivelul necesar, Bruno Fernandes trebuie să joace un rol mult mai avansat, iar Paul Pogba pare că se simte mai confortabil pe flancul stâng. Așadar, pentru a proteja apărarea, Manchester United trebuie să transfere cât de curând posibil un mijloc la închidere de cea mai înaltă calitate. West Ham va cere probabil undeva la 100 de milioane de lire pentru Declan Rice, dar cel mai probabil englezul va merita toți banii așa că “diavolii roșii” vor trebui să ia o masură curând.

 

  1. Aducerea unui fundaș dreapta

 

Șansele sunt ca noul antrenor să dorească să joace cu fundașii de pe benzi foarte avansați. Dacă pe partea dreaptă acest lucru pare fezabil cu Luke Shaw și Alex Telles ambii capabili de a impresiona în atac, acest lucru nu poate fi spus și pe flancul opus. Wan-Bissaka este unul dintre cei mai buni fundași din Premier League când vine vorba de faza defensivă, dar pe faza de atac englezul lasă în continuare de dorit. Deși s-a crezut că își va dezvolta în timp în această latură, au trecut deja doi ani de când a ajuns pe Old Trafford și nu se văd progrese. United va avea nevoie de un fundaș dreapta capabil să urce și să pună probleme și pe faza ofensivă, până la urmă așa arată fotbalul modern.

 

  1. Pressingul trebuie să fie organizat

 

Una dintre problemele grave ale lui Ole Gunnar Solskjaer a fost că nu a reușit niciodată să îi facă pe jucători să facă pressing în mod organizat. Totul părea la voia întâmplării. Ronaldo nu făcea deloc, iar jucători ca Bruno Fernandes, Marcus Rashford sau Jadon Sancho păreau mereu dezorientați și tot ce făceau era să pună presiune sporadic, ceea ce lăsa echipa vulnerabilă. Un pressing de calitate se face organizat, cu toții jucătorii, pentru a fi eficient. Un sistem de pressing bine pus la punct va fi cheie.

 

Așadar misiunea nu va fi deloc ușoară pentru noul antrenor al lui Manchester United, însă el va beneficia, în același timp, de un lot promițător, trebuie doar să ia deciziile potrivite.

 

sursă foto: unsplash.com

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ULBS câștigă un proiect de 6,6 milioane de lei destinat cercetării de excelență

Articolul următor

Compania de Drumuri va finanța unul dintre drumurile de legătură cu centura de ocolire a Timișoarei, propus de primărie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Via Transilvanica Maraton 2024

Evenimentul de alergare Via Transilvanica Maraton și-a deschis înscrierile. De-a lungul cursei se va parcurge un segment de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share