Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bradul Untold, vândut la licitație cu 50.000 de euro

Pomul de Crăciun creat de arhitecții și designerii echipei Untold, Luna Magic Tree (LMT), a fost unul dintre cei mai licitați la gala caritabilă inițiată de organizația Salvați Copiii România (SCR).

Creația organizatorilor festivalului de la Cluj a fost licitată cu 50.000 de euro de către retailerul Kaufland România. Toți banii vor ajunge la SCR.

,,Este prima noastră participare la Festivalul Brazilor de Crăciun (FBC). După succesul pe care l-am avut în acest an, suntem motivați să revenim și la edițiile viitoare, să ne aducem și noi mica noastră contribuție la marele bine pe care îl face SCR”, a declarat Eduard Chereji, director de comunicare al Untold.

26 de artiști și designeri au creat în atelierele lor brazi unici pentru evenimentul din acest an. În licitația de la gală au intrat doar 14. LMT a fost creat de arhitecții și designerii celui mai mare festivalul de muzică din Europa, iar conceptul o dezvăluie pe Luna, generatorul de energie al universului Untold.

Banii strânși la licitație vor ajunge la SCR care dorește să le ofere o șansă mai bună la viață copiilor pentru care educația este un lux. FBC este o misiune de tradiție în care s-au strâns 6 milioane de euro pentru copiii nevoiași ai României.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul intră într-un circuit european de turism cultural

Articolul următor

Drumul dintre stațiunile Băișoara și Buscat va fi refăcut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share