Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Drumul dintre stațiunile Băișoara și Buscat va fi refăcut

Drumul din zona Buscat a fost degradat de ploile abundente și de viiturile repetate

Calea de acces între stațiunea Băișoara și pârtia de schi de la Buscat, din județul Cluj, urmează să intre în reabilitare, în condițiile în care sezonul sporturilor de iarnă bate deja la ușă.  

Consiliul Județean (CJ) Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul de participare având ca obiect achiziția execuției lucrărilor în cadrul proiectului de lucrări de refacere a infrastructurii rutiere afectată de fenomene hidrometeorologice a sectorului de Drum Județean (DJ) 107R, km 47-58.

Necesitatea lucrărilor a fost determinată de starea avansată de degradare a drumului, cauzată de ploile abundente și viiturile repetate înregistrate în zonă. Operațiunile de refacere vizează un sector de 11,3 km, care leagă stațiunea Băișoara de pârtia de schi Buscat.

„Investiţia pe DJ 107R Muntele Băişorii (staţiunea Băişoara) – Muntele Mare (pârtia de schi Buscat) este una strategică, având în vedere că în sezonul rece acest sector este foarte solicitat de turişti și de iubitorii sporturilor de iarnă, datorită atracţiilor din zona staţiunii Băişoara şi a pârtiei de schi de la Buscat”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 28 decembrie, criteriul de atribuire fiind prețul cel mai scăzut. Contractul e estimat la 3,7 milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată, finanțarea fiind asigurată din bugetul județean. Durata maximă de execuție a lucrărilor este de nouă luni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bradul Untold, vândut la licitație cu 50.000 de euro

Articolul următor

Licitație pentru modernizarea primelor două loturi de pe traseul căii ferate Cluj – Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share