Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alukönigstahl, realizarile anului 2021

Cu o istorie de peste 25 de ani în Romania, Alukönigstahl este un jucator important pe piața sistemelor arhitecturale. Performanța echipei de vânzări în 2021 înseamnă peste 300 de contracte, peste 22.000 de mp de tâmplărie și peste 13.000 mp de perete cortină integrate în construcții de locuințe unifamiliale și dezvoltări rezidențiale, magazine Lidl și Penny în toată țara, hoteluri și clădiri de birouri. Pentru toate proiectele, în această perioadă caracterizată de lipsa materiilor prime și de fluctuația prețurilor, echipa de achiziții și logistică a depus eforturi susținute pentru a oferi partenerilor noștri serviciile asumate.

Una dintre cele mai importante realizări este iNOW- platforma online de expoziție digitală care a integrat serie de webinare live și înregistrate pentru prezentarea celor mai noi soluții și tehnologii pentru ferestre, uși și pereți cortină, gândite să asigure un mediu mai sigur, mai sănătos și mai confortabi pentru cei care locuiesc sau lucrează în el.

Ne mândrim cu faptul că primele 2 firme din România certificate CE pentru fabricarea ușilor rezistente la foc folosesc sisteme Schüco. Prima clădire de birouri certificată în România drept „Casă pasivă” are perete cortină pe toată lungimea construcției, iar testele făcute au confirmat caracteristicle soluțiilor folosite (peretele cortină Schüco FWS 50.SI şi tâmplărie Schüco AWS /ADS 90.SI+ are pereţi complet vitraţi). De asemenea, Dacia One, Millo Office și La Gloire sunt câteva proiecte la care am contribuit în ultimul an cu sisteme arhitecturale pentru anvelopa clădirii, care au fost premiate la diferite evenimente importante de arhitectură.

Susținem preocupările actuale pentru construcții sustenabile cu 55 de sisteme arhitecturale din aluminiu pentru ferestre, uși și pereți cortină certificate Cradle 2 Cradle. Acestea confirmă responsabilitatea asumată pe termen lung de furnizorul nostru Schüco de a-și aduce contribuția pentru o lume mai durabilă cu produsele și serviciile sale. Suntem mândri de contribuția noastră la proiectele pentru care am creat soluții pentru ferestre, uși glisante, uși și pereți cortină, care au obținut certificare de clădire verde la cel mai înalt nivel.

În calitate de membru în diverse organizații profesionale sau asociații non-profit am promovat principiile construcțiilor eficiente energetic și am actionat continuu pentru pregătirea profesională a partenerilor noștri și pentru implementarea principiilor de fabricație eficientă  – Atilla Beer, Country Manager AluKönigstahl România și Moldova.


În 2020, Alukönigstahl a aniversat un sfert de secol de activitate în România, perioadă în care a devenit un etalon de excelență și creativitate în industria sa. În cei 26 de ani de activitate din România, AluKönigstahl a asigurat cele mai eficace soluții tehnice şi a realizat peste 8.000 de proiecte şi construcții reprezentative, precum: Millo & Tandem Office, Dacia One, U Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iaşi, Cluj şi Timişoara, Luxuria Residence, Isho Living U1 & U2, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiză al companiei și atenția pentru eficiența soluțiilor și sistemelor pe care le propune, transformă Alukönigstahl într-un partener de încredere atât pentru investitori, cât și pentru arhitecții care doresc să implementeze soluții inovatoare pentru uși, ferestre sau pereți cortină.

Pentru mai multe informații, vizitaţi site-ul companiei:  www.alukoenigstahl.ro.

Furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări

Real Estate Magazine a facut o selecție a celor mai importanți jucători pe piața de imobiliare. Alukönigstahl a primit premiul Real Estate 2021 pentru „Furnizorul anului de tâmplărie, pereți cortină și compartimentări”. Acest premiu încununează munca întregii echipe formată din peste 50 de membrii, al cărei nucleu lucrează împreună de peste 20 de ani. O echipă care integrează rapid colegi noi, care se perfecționază continuu și care este mereu pregătită să facă față provocărilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

O firmă din Brașov va proiecta Centrul Cultural Multifuncțional Oradea

Articolul următor

Strabag lucrează la proiectul drumului de legătură dintre Centura Oradiei și A3

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share