Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL a semnat un contract de finanțare cu Banca Transilvania pentru Fazele 2 și 3 ale proiectului TRIAMA Residence

Speedwell a semnat un nou contract de finanțare cu Banca Transilvania. În urma acestuia, a primit un împrumut în valoare de 8 milioane de euro pentru Faza 2, aflată în construcție în prezent, și viitoarea Fază 3 a proiectului TRIAMA Residence.

Speedwell, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari cu focus pe proiecte rezidențiale și mixte, a primit o finanțare de 8 milioane de euro pentru fazele 2 și 3 ale proiectului TRIAMA Residence. Lucrările de construcție pentru cea de-a doua fază a ansamblului au început deja în luna august a acestui an și evoluează într-un ritm rapid.

TRIAMA Residence este un proiect situat în estul Bucureștiului, format din trei clădiri care oferă apartamente construite la standarde înalte. Dispune de un total de 202 unități, de la studiouri, până la apartamente cu 2 și 3 camere, cu spații folosite eficient, o înălțime liberă de 2,75 m și terase cu suprafețe generoase.

Locația proiectului oferă multe beneficii, printre care o stație de metrou la doar câteva minute distanță, școli și grădinițe în apropierea, proximitate față de Arena Națională și centrul comercial Mega Mall. În plus, ansamblul TRIAMA include și un magazin de proximitate Profi, situat la parterul primei clădiri.

Prima fază a proiectului a fost vândută înainte de termeul de livrare, iar proprietarii s-au mutat deja, în prima jumătate a anului 2021.

În prezent, apartamentele din Faza 2 a proiectului TRIAMA Residence sunt în curs de vânzare, cu peste 60% din unitățile deja contractate.

Faza 3 a proiectului va fi lansată spre vânzare la începutul anului 2022.

Noul contract de finanțare a fost încheiat cu ajutorul echipei interne Speedwell reprezentată de Natalia Sarpi – CFO, și Alex Bumbu – Legal Counsel.

“În calitate de dezvoltator imobiliar, prețuim partenerii cu care colaborăm, fie că este vorba despre clienții rezidențiali din segmentul B2C, fie de cei B2B. Prima colaborare cu Banca Transilvania, pentru faza 1 a proiectului TRIAMA Residence, a fost benefică pentru ambele părți. Ca atare, suntem foarte bucuroși să o continuăm până la finalizarea TRIAMA Residence. Pentru un parteneriat cu adevărat puternic, stabilirea unor condiții comerciale adecvate reprezintă doar o parte a acestuia. Ceea ce face cu adevărat diferența este să ai oamenii potriviți de ambele părți, iar acest lucru s-a întâmplat în colaborarea cu Banca Transilvania. Dorim să le mulțumim pentru asta.” a declarat Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Globalworth, cel mai mare investitor care a obținut certificarea Well Health-Safety pentru întregul portofoliu

Articolul următor

150 de mici întreprinzători locali vor să vândă în rețeaua Iulius

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share