Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Leier donează 100 000 Euro pentru finanțarea mediului educațional, sportiv și medical din Sighișoara

Grupul LEIER, o companie austriacă cu un istoric de peste 55 de ani în industria producătoare a materialelor de construcții, cu unități de producție la Unirea, Iași, Câțcău și Sighișoara, a donat pentru comunitatea Sighișoreană suma de 100.000 euro, bani ce vor finanța mediul educațional, sportiv și medical. În prezența Managerului General Leier Sighișoara Mihaela HAIDINER și a Primarului Sighișoarei,  Iulian Sârbu, echipa Leier a înmânat astăzi voucherele reprezentanților acestor instituții, ca semn de rmulțumire pentru efortul realizat de fiecare instituție pentru bunăstarea întregii comunități.

„Suntem fericiți să putem veni în spijinul mediului educațional, prin oferirea acestei donații către Școala Primară Dealul Viilor, fiind conștienți de responsabilitatea noastră față de generațiile următoare. De asemenea, avem încredere în faptul că donația realizată către Spitalul Municipal Sighișoara va fi utilă secției de Gastroenterologie. La final de an, nu am uitat nici de campionii ce reprezintă la competiții comunitatea noastră și am înmânat un sprijin financiar pentru doi atleți care ne fac mândri prin reușitele lor! Dorim ca prin gestul nostru să arătăm comunității că suntem alături de ea și că oamenii sunt parte integrantă a valorilor business-ului Leier în România” a declarat Mihaela HAIDINER, Manager General Leier Sighișoara.

Cu o tradiție îndelungată în producția de cărămidă și țiglă ceramică, fabrica LEIER de la Sighișoara a înmânat astăzi suma de 60.000 euro Spitalului Municipal Sighișoara, bani ce vor fi utilizați în achiziția unei truse video pentru endoscopie digestivă, suma de 40.000 euro Școlii Primare Dealul Viilor, utilă pentru amenajarea curții instituției și câte 2000 lei pentru atleții sighișoreni Mădălina Florea și Rareș Mikloș.

„În semn de respect pentru eforturile sistemului medical, eforturile atleților noștri, precum și sub formă de îndemn către conștientizarea importanței educației în formarea viitorilor adulți, le mulțumim acestor oameni, care zi de zi aduc valoare comunității și implicit societății noastre!” a declarat Mihaela HAIDINER, Manager General Leier Sighișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Solaris a început livrările celor 25 de troleibuze noi la Brașov

Articolul următor

Spitalul Monobloc din Cluj va avea heliport și grădină suspendată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share