Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Service-ul Dacia de pe Calea Dorobanților devine ansamblu rezidențial

Fostul service, cu supermarket alăturat, va lăsa loc construirii a două blocuri

Proprietarul showroom-ului auto Dacia Service Cluj Feleac (DSCF), Ovidiu Turcu, a primit autorizare pentru un bloc pe 16 niveluri pe Calea Dorobanților, acolo unde funcționa una dintre unitățile sale de reparații.

Construcția din Cluj-Napoca va avea patru niveluri de subsol, două de demisol, parter și nouă etaje, conform Media 9. Imobilul pe str. Dorobanților 84, în spatele parcelei, cu ieșire și spre str. Episcop Nicolae Ivan. Aici funcționa un service al DSCF. Durata de execuție a lucrărilor este de trei ani de luni, conform autorizației.

Parcela deținută de Turcu are 9.400 mp. Acesta va construi și un bloc de opt etaje și două niveluri de subsol cu frontul la Calea Dorobanților, Pe cheltuiala investitorului va fi realizată o cale de trecere (trotuar, scări și sistem de iluminat public aferent) între străzile Episcop Ivan și Dorobanților, pe 195 mp. Clădirea va beneficia de 75 de locuri de parcare.

Spațiile verzi vor fi amenajate pe 20% din suprafață. Proiectul a fost realizat de Arhimobil, condusă de Adrian Iancu. Turcu a mai colaborat cu acesta și pentru proiectul imobiliar de pe platforma fostei fabrici de celuloză Mucart, cu opt blocuri de opt etaje, alte blocuri de trei etaje și o clădire de birouri.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Încălzire cu apă geotermală, printr-un proiect de 5 milioane de euro, la Pecica

Articolul următor

Parc științific și tehnologic în Campusul Universitar Integrat Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share