Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce NU trebuie să lipsească din vestimentațiile bărbătești de Revelion din anul 2021?

Este elementar ca atât vestimentațiile feminine, cât și cele bărbătești să fie impecabile în seara de Revelion. De aceea, dacă ești bărbat și îți dorești să atragi toate privirile femeilor din jur, este necesar să pui accentul pe câteva detalii. 

 

Citește în continuare articolul și află care sunt accesoriile și articolele care nu trebuie să lipsească dintr-o vestimentație de Revelion de nota 10. 

 

Iată ce nu trebuie să lipsească din ținutele bărbătești pentru Revelion 2021

 

  • Cămașă cambrată

 

Este necesar ca atunci când vine vorba despre cămașă, aceasta să fie perfectă, deoarece reprezintă o piesă de bază dintr-o vestimentație bărbăteasca elegantă. Astfel, aceasta trebuie să fie cambrată, slim, extrem de rafinată și realizată din cele mai bune și fine materiale. 

 

În plus, este recomandat ca acesta să fie albă, deoarece albul se potrivește cu orice nuanță de costum. Cu o astfel de cămașă poți îmbrăca în noaptea de Revelion un costum roz, portocaliu sau albastru.

 

  • Costum elegant

 

Este necesar ca în noaptea de Revelion să arăți extraordinar, motiv pentru care ai nevoie de un costum de nota 10. Prin urmare, costumele de bărbați de la Bigotti sunt perfecte în acest sens, fapt pentru care poți achiziționa fără rețineri un model de aici. 

 

Optează pentru un costum cu un imprimeu abstract în interiorul materialul, astfel încât costumul să fie cireașa de pe tort a ținutei. Este esențial ca acest articol de îmbrăcăminte să fie de calitate superioară, astfel încât să emani multă încredere, rafinament și eleganță. 

 

  • Pantofi lăcuiți

 

Vrei să fii la patru ace în seara dintre ani? Atunci optează pentru o pereche de pantofi lăcuiți pe care să-i porți cu toată mândria. Ai grijă ca nuanța pantofilor să se potrivească cu cea a costumului. Astfel, dacă ai un costum, nu alege o pereche de pantofi maro, ci tot negri. În cazul în care costumul este crem, atunci ai nevoie de o pereche de pantofi maro. 

 

  • Batistă colorată

 

Vrei să arăți demențial? Atunci nu uita de accesorii! Alege o batistă colorată, pe care să așezi riguros în buzunarul sacoului. 

 

Este esențial ca batista să se potrivească cu cravata, așa că ai mare grijă când alegi modelul. De exemplu, dacă porți o cravată portocalie este bine ca batista să fie în aceeași nuanță, dar cu un imprimeu ceva mai jucăuș și îndrăzneț. 

 

  • Ceas

 

Pune la mână un ceas de calitate, care să te scoată în evidență. Nimic nu se compara cu un bărbat stilat și cu clasa care poartă un ceas premium la încheietura mâinii. 

 

Dacă alegi ceasul potrivit este foarte posibil să faci furori în noapte dintre ani. Prin urmare, ai mare grijă la modelul ceasului pe care alegi să-l porți, fiindcă acesta trebuie să fie de lux și potrivit costumului.

 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste sfaturi și adaugă în vestimentație și o curea din piele naturală. Privește-o cu nuanța pantofilor, pentru a avea un look perfect. 

 

Nu uita să te dai cu parfum, de preferat unul puternic, cu aromă intens bărbătească și fresh. 

 

Sursa foto: Pexels.com

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

"TGV-ul" Oradea – Cluj – Constanța va costa până la 12 miliarde de euro

Articolul următor

4 milioane de euro pentru amenajarea peisageră a clinicilor universitare din Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share