Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul festival Massif Winter are un buget de 2,4 milioane de euro

Stațiunea montană se pregătește de primul său festival major, programat în martie | Foto: Allen Coliban

Cea dintâi ediție a festivalului montan de la Poiana Brașov organizat de inițiatorii Untold și Neversea se va derula în martie și va ține o săptămână.

Evenimentul face parte dintr-un nou concept de divertisment special creat de aceștia pentru stațiunea Poiana Brașov. Festivalul va conține concerte de muzică electronică, petreceri exclusiviste, experiențe culinare, activități pentru iubitorii sporturilor de iarnă, alături de artiști români și internaționali.

Acesta va avea loc atât pe platoul Pârtia Bradul, cât și și în alte șase locații din stațiune. Două scene de mari dimensiuni vor fi amplasate într-un perimetru de eveniment bine delimitat, cu instalații și amenajări de zăpadă și gheață, ambele scene fiind poziționate pe platoul de la Pârtia Bradul. O altă scenă va fi amenajată în Poiana Ruia. În stațiune vor apărea și cinci apres-skiuri.

,,Massif Winter este doar primul din evenimentele pe care le vom organiza aici, în Poiana Brașov, toate făcând parte dintr-un concept unitar prin care ne propunem să transformăm stațiunea în cea mai atractivă stațiune montană din Europa, pentru tineri”, susține Eduard Chereji, director de comunicare al companiei Untold Universe.

,,Dacă, în ultimii ani, Brașovul a stat într-un con de umbră la capitolul evenimente, din 2022 vom fi pe harta marilor festivaluri. Massif este un concept de evenimente adaptat la specificul local al Poienii Brașov. Menținem Poiana Brașov drept cea mai importantă stațiune de iarnă din România.

De-a lungul anilor vrem s-o transformăm în stațiunea nr. 1 din Europa pentru tineri, aducând aici o avalanșă de turiști străini. Acest festival de iarnă nu este doar o oportunitate de a promova Brașovul, ci și o modalitate de a aduce venituri la bugetul local și de a sprijini afacerile din Brașov”, a declarat Allen Coliban, primarul Brașovului

Din 22 decembrie, pachetele de vacanță, ce includ accesul la eveniment și cazare în Poiana Brașov, se pot achiziționa de la unitățile hoteliere partenere din stațiune. Biletele individuale, care vor permite doar accesul la Massif Winter, fără cazare, se vor putea cumpăra din ianuarie.

Massif Winter face parte dintr-un concept mulat pe specificul turismului montan și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii. Vor mai exista un festival de vară și alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semipermanent. Proiectul are ca obiectiv transformarea stațiunii în una dintre cele mai atractive din Europa și va fi finanțat integral din fonduri private de către organizatorii Untold și Neversea. Bugetul ediției din 2022 pentru Massif Winter este de 2,4 milioane de euro.

“Prin acest proiect, universul Untold se extinde cu un nou concept original, care va atrage anual sute de mii de turiști, atât în Poiana Brașov, cât și în regiune. Proiectul își propune să devină și un nou pol de interes pentru cetățenii Brașovului, să ajute la dezvoltarea resurselor locale și să aibă un impact economic regional”, susțin reprezentanții Untold.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

NTT Data va automatiza activitatea Sodexo

Articolul următor

Grup de lucru pentru sprijinirea intermedierii financiare, înființat de ASF, BNR și Guvernul României

Citește și:
Citeste mai mult

ATP Group a luat avânt!

În 2019 ATP Group prezenta pentru prima dată noua sa divizie ATP Trucks,  producătorul de autovehicule de transport…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share