Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

NTT Data va automatiza activitatea Sodexo

Operatorul de beneficii extrasalariale Sodexo BRS a încheiat un acord cu compania clujeană de software NTT Data România pentru automatizarea proceselor robotizate (RPA).

NTT va susține Sodexo în dezvoltarea de noi procese și automatizări prin tehnologia RPA și va întreține soluțiile de acest fel existente în companie. Tehnologia RPA permite Sodexo să ofere servicii superioare, facilitând procesele de întreținere și de comunicare. Ea va permite automatizarea sustenabilă a tuturor tipurilor de procese, de la front-office la back-office.

“Timpul alocat activităților operaționale (emiterea facturilor, a rambusărilor, a notelor de credit) se va reduce semnificativ, chiar la jumătate. Economisind timp de la activitățile de rutină, angajații vor avea posibilitatea de a se specializa în domenii în care expertiza lor este mai relevantă” a spus Laurent Sury, Chief Financial Officer al Sodexo BRS România.

NTT Data Romania va furniza know-how-ul specific pentru fluxurile de activitate, în soluții și servicii personalizate pentru procesele identificate spre a fi automatizate. Soluția va transforma procesele de business prin aplicarea celor mai performante procese și componente de automatizare reutilizabile.

„Expertiza noastră RPA a ajutat Sodexo să eficientizeze procesele repetitive cu RPA pentru a crește eficiența, viteza și acuratețea proceselor de business. Urmărim extinderea parteneriatului nostru și sprijinirea procesului de transformare digitală al Sodexo”, a declarat Dragoș Cățoiu, Head of Local Business al NTT DATA Romania.

Sodexo este lider de piaţă în Romania în domeniul beneficiilor extrasalariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor şi face parte din grupul cu același nume lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții. 30.000 de companii și 2 milioane de angajați folosesc produsele Sodexo.

NTT Data este o companie inovatoare de servicii IT cu sediul central în Tokyo și prezență în 50 de țări. Activitatea sa constă în transformarea digitală a business-ului prin consultanță, soluții de industrie, managementul proceselor de business, digitalizarea serviciilor IT.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

4 milioane de euro pentru amenajarea peisageră a clinicilor universitare din Cluj

Articolul următor

Primul festival Massif Winter are un buget de 2,4 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share