Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul va avea din primăvară avion de Malta

Aeroportul din Valetta se conectează din luna martie cu cel din Cluj-Napoca | Foto: MIA

Operatorul low-cost Wizz Air va introduce din martie anul viitor curse noi de la Cluj-Napoca spre Valetta (Malta), iar din august, către Nisa (Franța).

Zborurile pe noile rute operate de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) vor începe din 28 martie către Malta Internationa Airport (MIA) și din 1 august către Aeroport de Nice. Biletele spre Nisa au prețuri minime de 15 euro, iar cele spre Valetta, de 20 de euro. De asemenea, din Craiova, compania va derula zboruri, din august, spre aeroporturile Barcelona, Paris Beauvais – Tille și Bruxelles Charleroi.

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către cinci noi destinații în 2022. Aceste cinci noi rute anunțate pentru anul viitor demonstrează încă o dată angajamentul nostru de a le oferi românilor destinații convenabile”, a declarat Paulina Gosk, corporate communications manager la Wizz Air.

Compania ungară operează o flotă de 145 de aeronave Airbus A320 și A321 și a contabilizat 10,2 de milioane de pasageri în anul financiar încheiat în 31 martie 2021.

„Conectivitatea extinsă pe care o oferă aceste două noi opţiuni de călătorie va contribui, desigur, la recuperarea traficului aerian de dinainte de pandemie”, consideră Viorel Federiga, preşedintele AIAIC. Zborurile directe spre Nisa reprezintă feed-back-ul nostru în urma numeroaselor solicitări din partea comunităţilor de români din această zonă”, a precizat David Ciceo, directorul general al AIAIC.

Aceste noi zboruri se alătură altor destinații de vacanță programate în 2022 de pe AIAIC spre Abu Dhabi, Alicante, Bari, Mykonos, Zakynthos, Creta-Chania şi Palma de Mallorca.

Anul acesta AIAIC a mai obținut distincția ATN Corporate Awards pentru cel mai bun aeroport din Europa, la categoria sub 5 milioane de pasageri, acordat de ACI Europe şi premiul pentru cel mai bun aeroport din ţară la categoria „amabilitatea personalului”, acordat de Vola.ro.  De pe AIAIC efectuează zboruri de linie companiile Wizz Air, Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, Lot, HiSky, Ryanair.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Focuri de artificii de Revelion la Oradea

Articolul următor

Acord aprobat pentru "Autostrada Nordului", pe relația Cluj - Bistrița

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share