Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Focuri de artificii de Revelion la Oradea

Târgul de Crăciun din Oradea se închide mai repede. Asta pentru a face loc focurilor de artificii din 31 decembrie. Pe perioada Târgului de Crăciun, accesul în Piața Unirii a fost permis doar pe baza certificatului verde.

Datorită contextului legislativ mai permisiv pentru seara de Revelion și deciziei Primăriei Oradea de a organiza un foc de artificii, Visit Oradea anunță închiderea Târgului de Crăciun în data de 26 decembrie, ora 22:00 și nu în 3 ianuarie 2021 cum era inițial prevăzut. Această decizie a fost luată pentru a putea elibera Piața Unirii până în data de 31 decembrie, permițând accesul tuturor persoanelor în Piața Unirii la focul de artificii, indiferent că dețin sau nu un certificat verde”, anunță Visit Oradea.

După o pauză de un an se reia tradiția organizării focului de artificii în centrul orașului. Deși participarea este permisă tuturor, purtarea măștii, chiar și în aer liber, rămâne obligatorie. Programul din 31 decembrie va debuta la ora 23:00 cu muzică și o transmisie live pe ecranul din Piața Unirii spre bucuria celor prezenți în piață.

La ora 24:00 va începe focul de artificii care va dura 8 minute, foc care va fi transmis din drona pe ecranul din Piața Unirii și live pe pagina de Facebook a Visit Oradea și Primăriei Oradea. Evenimentul nu va conține concerte live sau montarea unei scene, principala atracție fiind focul de artificii. Acesta din urmă va fi lansat dinspre Statuia Mihai Eminescu, malul Crișului Repede din zona parcării subterane.

Costurile pentru focul de artificii, asigurarea tehnicii necesare pentru desfășurarea evenimentului se ridică la 70.000 lei + TVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cluj Arena intră cu taxe noi mai mari în noul an

Articolul următor

Clujul va avea din primăvară avion de Malta

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share