Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul BT a intermediat tranzacționarea primelor obligațiuni Teilor de la BVB

Daniela Secară s-a declarat mulțumită de capitalul atras prin această emisiune de obligațiuni | Foto: BVB

Teilor Holding a atras de la investitori 45 de milioane de lei prin intermediul companiei de brokeraj Banca Transilvania Capital Partners (BTCP) Cluj.

Grupul care include lanțul de magazine de bijuterii de lux Teilor, compania de intermediere financiară Invest Intermed GF și Teilor Invest Exchange a debutat cu obligațiuni la Bursa de Valori București (BVB). Capitalul atras va fi utilizat pentru dezvoltarea accelerată a celor trei afaceri din grup, extinderea rețelei de magazine de bijuterii în Europa și agențiile noi.

„Suntem încântați că am atras capital pentru emiterea inaugurală de obligațiuni corporative a companiei pe Piața AeRO a BVB și așteptăm cu nerăbdare să continuăm împreună această călătorie pe piața de capital din România”, a declarat Daniela Secară, director general al BTCP. “Este cea mai mare valoare a unei finanțări atrase de o companie prin obligațiuni listate pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare”, a precizat Radu Hanga, președintele BVB.

„Ținta noastră este să ajungem la 1 miliard de lei în vânzări până în 2026, când obligațiunile pe care le listăm astăzi la BVB vor ajunge la maturitate”, susține Mircea Varga, membru al Consiliului de Administrație al Teilor Holding. Plasamentul privat și listarea celor două emisiuni de titluri au fost realizate cu sprijinul BTCP.

Ulterior listării Cornerstone Communications va asista compania în calitate de consultant autorizat. Teilor Holding reunește toate afacerile antreprenorilor români Florin Enache (93,1%) și Geanina Enache (6,9%). În 2020, cele trei companii au generat afaceri de 192 de milioane de lei și un profit net de 30 de milioane.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TAROM preia zborurile Baia Mare - Londra

Articolul următor

Cluj Arena intră cu taxe noi mai mari în noul an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share