Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Constructorul a realizat 45% din centura sud de ocolire a Timișoarei

Anul 2021 se încheie cu un grad de realizare mai mic de jumătate pe șantierul centurii sud de ocolire a Timișoarei, sub nivelul cerut de Transporturi. Echipele de lucru au oprit activitatea și vor reveni în luna ianuarie.

Mai precis, investiția a ajuns la 45% din total. În luna decembrie, vremea a fost în general ploioasă, iar antreprenorul lucrării a efectuat preponderent lucrări de conservare necesare pentru perioada de iarnă.

S-au executat și lucrări de suprastructură. Astfel, s-au montat grinzi la pasajul peste str. Trandafirilor, la ieșirea din comuna Giroc spre pădure, lucrări de cofrare, armare, turnare beton, la podețe, poduri și canale. Echipele antreprenorului vor reveni pe șantier în prima parte a lunii ianuarie 2022.

Valoarea contractului semnat pentru construcția variantei de ocolire Timișoara Sud a fost de 272.432.921,95 lei fără TVA. Durata de realizare a acestui contract este de 30 luni, din care 6 luni pentru activitatea de proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 luni. Inițial, lucrările trebuiau finalizate în primăvara anului 2022, dar termenul de finalizare a Centurii Sud Timișoara a fost prelungit, astfel că lucrarea va fi gata în decembrie anul viitor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bucurestifm.ro

Creștere de 20 de procente a sumelor colectate de Direcția Regională de Finanțe Timișoara

Articolul următor
Ministerul Agriculturii a emis avizul privind startul construirii Grădinii Urbane Transilvania (GUT), din orașul bistrițean Beclean.

Becleanul a lansat superproiectul Grădina Urbană Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share