Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cu o investiție de 500.000 de euro, Sinaia devine cel mai mare domeniu schiabil din țară

În Sinaia sunt de astăzi cu peste 7 kilometri de pârtie mai mult. Localitatea devine astfel cel mai mare domeniu schiabil din țară. Cele cinci pârtii care se vor deschide sunt de dificultate medie.

Autoritățile au făcut investiții de 500.000 de euro. Banii au fost folosiți pentru un teleschi care poate transporta până la 1.800 de persoane pe oră, scrie bizbrasov.ro. „Dacă te întrebi ce este dincolo de Valea Soarelui, iată că deschidem o nouă zonă schiabilă, cu 7 kilometri de pârtie. Este o zonă excelentă, foarte însorită. Avem pârtiile Călugărul 1, Călugărul 2, Lăptici 3 și pârtia Genune. Îi invit pe toți cei care vin la Sinaia și sunt dornici să schieze, să încerce noile pârtii.

Avem un teleschi de o capacitate de 1.800 de persoane pe oră. Este un teleschi complet nou, care deschide toată această zonă.

Sper că prin construirea noii instalații să fie degrevată Valea Soarelui, să nu mai vedem cozile cu care ne-am obișnuit în Valea Soarelui și foarte mulți schiori să vină și în această parte, pentru că este superbă zona”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

10.000 de garaje din Cluj, în curs de demolare. Apar mai multe parkinguri

Articolul următor

Darts energetic. Planul românesc în energie. Rămâne puțin ambițios și incomplet? (I)

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share