Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum s-a lucrat anul acesta pe Autostrada Transilvania

Grupul băcăuan mobilizează 250 de utilaje pe tronsonul dintre cele două județe | Foto: Cristian Man

Asociația Pro Infrastractură a prezentat o filmare-retrospectivă din 2021 a sectorului de 30 km dintre Nădășelu și Zimbor al Autostrăzii Transilvania (A3).

Cristian Man, unul dintre membrii comunității API, a realizat un montaj cu imagini aeriene din februarie până în decembrie 2021 surprinzând la muncă actorii principali: grupul UMB. “Acest antreprenor general a impresionat tot anul cu mobilizarea pe acest segment din A3. Este un exemplu pozitiv de viteză de execuție pe care am vrea să îl vedem pe toate șantierele din țară.

Sărbători fericite și putere de muncă tuturor celor legați de infrastructura de transport: autorități mult criticate, constructori rapizi și înceți, șoferi cu nervii greu încercați, pasionați mereu pe fază cu bocanci plini de noroi și baterii descărcate la dronă și, desigur, cititori care încă speră că vor apuca ziua în care România va avea o infrastructură modernă”, a transmis API.

Sectorul Nădășelu – Mihăiești – Zimbor – Poarta Sălajului va cuprinde 18 viaducte, 8 poduri, 7 pasaje, 35 podețe, un nod rutier, două parcări de scurtă durată, în oglindă. Termenul de finalizare a lucrărilor, conform contractului, este 2023. Proiectul Autostrăzii Transilvania (Braşov – Borş), parte din A3, a început în 2004, în baza unui contract încheiat cu compania americană Bechtel, ce trebuia terminat în 2012.

A3 a fost împărțită inițial de autorități în două proiecte, București – Brașov și Brașov – Cluj-Napoca – Borș, cu o lungime de 584 km. În topul autostrăzilor aflate în construcție în țara noastră, UMB, Strabag și Nurol aveau cele mai mari progrese în toamnă, potrivit Economica.net.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză la Brașov

Articolul următor
bucurestifm.ro

Creștere de 20 de procente a sumelor colectate de Direcția Regională de Finanțe Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share