Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gelateria artizanală Velocità se extinde prin franciză la Brașov

Gelateria artizanală Velocità, care operează două unităţi în Bucureşti, se extinde prin franciză şi îşi propune să deschidă cel puţin patru locaţii noi, la nivel naţional, în anul 2022. Prima locație în afara Capitalei va fi la Brașov.

Velocità reprezintă un concept 100% românesc, fondat în anul 2019 de Adnana Popa. Investiţia iniţială într-o franciză Velocità este cuprinsă între 70.000 şi 100.000 de euro, potrivit companiei de consultanţă Franchwise.

În primul an de activitate, gelateria de pe Calea Victoriei a înregistrat vânzări de peste 1 milion de euro. „Am văzut o oportunitate pe piaţa locală de gelato – un spaţiu liber între dorinţa de produse premium şi oferta existentă. Velocità reuşeşte să aducă excelenţa în gelato artigianale şi completează gama de produse cu cafea de specialitate şi fine chocolate, oferind o experienţă unică clienţilor săi. Dorim ca Velocità să ajungă în marile oraşe din ţară, iar în următorii ani şi în alte ţări din Europa. În 2022 vom continua cu dezvoltarea în Bucureşti, iar în primăvară vom deschide prima locaţie în afara Capitalei, la Braşov”, a declarat Adnana Popa, fondator şi CEO al Velocità, citată de bizbrasov.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studiu: “Transportul recreațional în Delta Dunării folosind ambarcațiuni pe hidrogen”  

Articolul următor

Cum s-a lucrat anul acesta pe Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share