Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fan Courier ridică depozite automatizate de 25 milioane de euro în Ardeal

Cofondatorul liderului pieței de curierat se orientează către orașele din Transilvania | Foto: Fan Courier

Operatorul de curierat va investi 14 milioane de euro într-un depozit automatizat la Cluj, iar la Braşov 11 milioane de euro.

Liderul pieţei de curierat, cu afaceri anuale de un miliard de lei, va aloca 25 de milioane de euro în propriile depozite în cele două puncte de tranzit din Cluj-Napoca şi Braşov, conform ZF.

“În curierat este nevoie de diversificarea metodelor de livrare, să fii aproape de clienţi, de rapiditate şi uşurinţă în a plăti cu cardul sau cash. Este o piaţă unde este nevoie de multă inovaţie, de digitalizare şi automatizare. Cu creşterea care se preconizează în piaţa de curierat avem nevoie de spaţii pentru a putea să funcţionăm eficient.

În următoarea perioadă am hotărât să investim în câteva depozite şi facem acest lucru pentru că noi, ca firmă de curierat, avem nevoie de depozite specializate şi nu am reuşit să găsim un depozit specializat de curierat în zonele de tranzit.

Cea mai mare investiţie este la Cluj-Napoca, a doua investiţie o facem la Braşov, apoi vom continua cu Bucureştiul şi în alte zone“, a declarat Adrian Mihai, cofondator al Fan Courier. Principalii săi competitori sunt Sameday și Cargus.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Megatitan a amenajat cinci puncte moderne de colectare în Zalău

Articolul următor

Ungaria anunță că și-a terminat partea ce îi revine din Via Carpatia

Citește și:
Citeste mai mult

Ryanair reia zborurile Oradea – Londra

Ryanair va relua zborurile din Oradea spre aeroportul Londra Stansted, începând din 1 februarie. Pe platforma companiei, biletele…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share